Bal Karnawałowy LFP 2008 r.
Bal Karnawałowy 2008 r.
Lubelskie Forum Pracodawców serdecznie zaprasza na fantastyczna zabawę w niepowtarzalnej atmosferze.
BAL KARNAWAŁOWY 2008
26 stycznia 2008r. godz. 19:00
Bal Karnawałowy poprowadzi DJ Andrzej Szulc
Specjalnie na tę noc Szef Kuchni przygotował niespodzianki kuchni śródziemnomorskiej.
100,00 PLN /osoba - Odpłatność wyłącznie dla osób NIE będących członkami LFP
LICZBA OSÓB OGRANICZONA
Informacje i rezerwacje:
609 60 70 40
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
do dnia 4 stycznia 2007r.
Dania serwowane:
- Krem z brokuł
- Pierś z kurczaka faszerowana mozarellą i suszonymi pomidorami w sosie kaparowym z ziemniakami opiekanymi i bukietem sałat
- Roladki z pangi i łososia w sosie serowym z ryżem i warzywami z wody
Deser:
- Krem waniliowy Panna cotta
Dania z mięs na zimno:
- Półmisek wędlin: schab w figach, karczek w syropie klonowym
- Koreczki z oliwkami i łososiem
- Koreczki z szynki parmeńskiej zawinięte w kulce melona
- Schab pieczony macerowany ziołami
- Delikatny pasztet wieprzowo-wołowy z kaparami, śliwką i orzechami włoskimi
- Ser Gorgonzola zawinięty w pieczoną cukinię podawany z octem balsamicznym i oliwą z oliwek
|
|
Dania z ryb na zimno:
- Carpaccio z łososia z kaparami i tartym parmezanem na liściach ruccoli
- Tombaliki z soli i łososia
- Karczochy faszerowane pastą z tuńczyka
Sałatki i dania jarskie:
- Sałatka Caprese ze świeżą bazylią
- Sałatka cesarska
Napoje zimne i gorące:
- coca-cola, fanta, sprite, soki owocowe, woda mineralna,
- kawa, herbata bez ograniczenia ilościowego
Alkohol:
- Butelka wódki (0,5) lub wina na parę w cenie menu
|