Archiwum Wydarzeń

Bal Karnawałowy 2008 r.

Lubelskie Forum Pracodawców serdecznie zaprasza na fantastyczna zabawę w niepowtarzalnej atmosferze. 

BAL KARNAWAŁOWY 2008  

26 stycznia 2008r. godz. 19:00

Bal Karnawałowy poprowadzi DJ Andrzej Szulc

Specjalnie na tę noc Szef Kuchni przygotował niespodzianki kuchni śródziemnomorskiej.

100,00 PLN /osoba - Odpłatność wyłącznie dla osób NIE będących członkami LFP 

LICZBA OSÓB OGRANICZONA

Informacje i rezerwacje:
609 60 70 40
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
do dnia 4 stycznia 2007r.

 Dania serwowane: 
  • Krem z brokuł
  • Pierś z kurczaka faszerowana mozarellą i suszonymi pomidorami w sosie kaparowym z ziemniakami opiekanymi i bukietem sałat
  • Roladki z pangi i łososia w sosie serowym z ryżem i warzywami z wody

 Deser:

  •  Krem waniliowy Panna cotta

Dania z mięs na zimno: 

  • Półmisek wędlin: schab w figach, karczek w syropie klonowym
  • Koreczki z oliwkami i łososiem 
  • Koreczki z szynki parmeńskiej zawinięte w kulce melona 
  • Schab pieczony macerowany ziołami 
  • Delikatny pasztet wieprzowo-wołowy z kaparami, śliwką i orzechami włoskimi 
  • Ser Gorgonzola zawinięty w pieczoną cukinię podawany z octem balsamicznym i oliwą z oliwek
  Dania z ryb na zimno: 
  • Carpaccio z łososia z kaparami i tartym parmezanem na liściach ruccoli 
  • Tombaliki z soli i łososia 
  • Karczochy faszerowane pastą z tuńczyka 

Sałatki i dania jarskie:

  • Sałatka Caprese ze świeżą bazylią 
  • Sałatka cesarska

 Napoje zimne i gorące: 

  • coca-cola, fanta, sprite, soki owocowe, woda mineralna, 
  • kawa, herbata bez ograniczenia ilościowego 

Alkohol: 

  • Butelka wódki (0,5) lub wina na parę w cenie menu

 

 

 


Klubowicze

Ważne: Użytkowanie Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Szczegółowe informacje w Polityce Prywatności.